Zapoznaj się z FAQ , Regulaminem oraz Jak tytułować wątki

Konkurs FreebieJeebies

Odpowiedz 
Jak skontaktować się z supportem
Autor Wiadomość
kosa
FJ
Administratorzy

Ilość postów: 123

Jak skontaktować się z supportem
Support to nic innego jak wsparcie czyli jeśli masz pytanie, problem możesz napisać tutaj do FreebieJeebies.

1. Wejdź na stronę support.freebiejeebies.co.uk

2. Następnie przejdź do zakładki Contact Us

[Obrazek: 64098746.png]

3. Wybierz kategorię pytania. Gdy jest to ogólne pytanie zaznacz General Enquiries a jeśli dotyczy poleconych lub Twojej oferty zaznacz stronę na której masz konto np. gifts.freebiejeebies

[Obrazek: 29283049.png]

4. Wypełnij formularz kontaktowy i kliknij Create aby utworzyć tzw. Ticket

[Obrazek: 82476155.png]

5. Otrzymasz e-mail z numerem oraz linkiem do strony utworzonego Ticket-a.

6. FreebieJeebies bardzo szybko odpowie na Twoje pytanie a odpowiedź dostaniesz nawet w ciągu kilku minut. Zostaniesz o tym poinformowany mailowo.

Po uzyskaniu odpowiedzi / rozwiązaniu problemu pamiętaj aby zamknąć ticekt (close ticket).
23-02-2010 20:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zaqwerty
Nowy
Użytkownik

Ilość postów: 3
Reputacja: 0 +

RE: Jak skontaktować się z supportem
Cytat:6. FreebieJeebies bardzo szybko odpowie na Twoje pytanie a odpowiedź dostaniesz nawet w ciągu kilku minut. Zostaniesz o tym poinformowany mailowo.
Nie jestem pewien co do tego punktu :/ Pytanie zadałem 2 wrzesnia, odpowiedz dostałem nastepnego dnia... Odpowiedziałem im wczoraj po południu i do dzisiaj cisza.
Wczoraj 14:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kosa
FJ
Administratorzy

Ilość postów: 123

RE: Jak skontaktować się z supportem
Spokojnie jest weekend, ostatnio chyba mają dużo roboty bo jeszcze jakiś czas temu to w kilka minut czekał na odpowiedź.
Wczoraj 16:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz